Activiteiten

Wie in Brandevoort komt wonen, voelt zich al snel thuis. Brandevoorters hebben namelijk hart voor hun buurt en brengen samen de wijk tot leven. De Stichting Brandevoort in Actie zet met vele andere  organisaties allerlei activiteiten en evenementen op.

Zomaar een greep uit wat er op de jaarlijkse agenda staat: Dickensnight, Scoutingclub, Zonnebrandfestival, Fietstocht, Golfdag Brandevoort, Brandoween en de Brandevoorterdag. Evenementen waaraan zo’n beetje heel Brandevoort deelneemt. Voor iedereen, jong en oud, alleen of in groepsverband is er wel iets te doen. Dat maakt Brandevoort echt bijzonder. In welke nieuwbouwwijk vind je zoveel samenhang, is er zoveel te doen en slaan zoveel mensen de handen ineen om er iets van te maken?

Naast bovenstaande activiteiten bruist Brandevoort op het gebied van sport en recreatie. In het sportpark kun je voetballen, er is een turnvereniging, een tennisclub, een lopersgroep, je kunt aan yoga, ballet en bridge doen en er is nog veel meer. Altijd wel iets waar je je thuis zult voelen.
Wij maken werk van onze wijk, dat mag best gezegd worden. Daar zijn we dan ook trots op. Ja, je kunt zeker wel zeggen dat Brandevoort Bruist.